Олів’є з копченою ковбасою та грибами

  • Вигляд
    10


40 хв.

4 порції

Варіацій олів’є так багато, що іноді важко знайти серед них класичну. Цей варіант не можна назвати традиційним: тут і копчена ковбаса, і гриби. Але він однозначно вартий вашої уваги!

складові

  • Картопля –
    3 штуки
  • Копчена ковбаса –
    240 г
  • Печериці –
    150 г
  • Зелена цибуля –
    0.5 пучка
  • Яйця курячі
    4 штуки
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    4 штуки
  • Квасоля (консервована) –
    100 г
  • Майонез –
    100 мл

Покроковий рецепт приготування

Відваріть до готовності картоплю та окремо яйця.

Дрібно наріжте гриби та обсмажте до випаровування рідини.

Подрібніть усі інгредієнти кубиком невеликого розміру.

Додайте квасолю та рубану зелену цибулю, заправте салат майонезом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]